09/06/2019
Τα εξαιρετικά οφέλη του ελαιόλαδου για τους φίλους μας τους σκύλους! - Sarakina Estate

Τα εξαιρετικά οφέλη του ελαιόλαδου για τους φίλους μας τους σκύλους!

Πέραν των πολυάριθμων οφελών του για την ανθρώπινη υγεία, το βιολογικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, κάνει πολύ καλό και στην υγεία των σκύλων. Απλά προσθέστε μια κουταλιά του γλυκού στο γεύμα των φίλων σας και δείτε τους να επωφελούνται με τους παρακάτω τρόπους:

Προστατεύει την καρδιά τους

Πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προφυλάσσει τον σκύλο από καρδιοαγγειακά νοσήματα και διαβήτη, ενώ έχει παρατηρηθεί να έχει και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα

Τα υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών που συναντάμε στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ενισχύουν το γενικότερο ανοσοποιητικό του σκύλου, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και τον βοηθάνε να παραμένει υγιής και νεανικός!

Κάνει καλό ακόμα και στην υγεία του εγκεφάλου

Τον προστατεύει από την παρακμή των νοητικών λειτουργιών που έρχεται με την προχωρημένη ηλικία, έτσι ώστε το μυαλό του φίλου σας να είναι γερό, μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Φροντίζει το τρίχωμά τους

Προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στην γούνα του σκύλου σας και περιορίζει την τριχόπτωση.

Τους βοηθάει να χάσουν βάρος

Τα μονοακόρεστα λιπαρά βοηθούν στην διάσπαση του λίπους και άρα στο να χάσει ο σκύλος σας τα παραπάνω κιλά του και να παραμείνει σε φόρμα.

Νοστιμίζει το φαγητό τους

Λίγα πράγματα μπορούν να νοστιμίσουν το γεύμα του, όσο μερικές σταγόνες εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Προσθέστε και ελάχιστη κανέλα, και δείτε τον φίλο σας να κατευχαριστιέται με το λαχταριστό πιάτο που του ετοιμάσατε.

Καλή τους όρεξη, λοιπόν!

 

This website is using cookies to achieve a better user experience for our visitors.