01/07/2020
ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020! - Sarakina Estate

ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020!

Το 2020 μπορεί να έχει φανεί ως τώρα μια πολύ δύσκολη και περίεργη χρονιά, όμως τουλάχιστον για το ελαιόλαδό μας, τα νέα είναι πολύ θετικά.

Αργυρό βραβείο στον διαγωνισμό OLYMPIA HEALTH AND NUTRITION AWARDS 2020.

 

Κάθε χρόνο στέλνουμε δείγμα του ελαιολάδου μας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προκειμένου να εξεταστεί ειδικά για την περιεκτικότητα του σε πολυφαινόλες, χημικές ενώσεις με έντονη αντιοξειδωτική και υγειοπροστατευτική δράση.

Κατόπιν εντάσσουμε το λάδι μας στον διαγωνισμό Olympia Health and Nutrition Awards, όπου τα ελαιόλαδα που έλαβαν ισχυρισμό υγείας, δηλαδή πιστοποιήθηκαν με την προαναφερθείσα χημική ανάλυση για την αντιοξειδωτική τους δράση στον οργανισμό μας, κατατάσσονται βάσει των αποτελεσμάτων τους.  Όπως και τις προηγούμενες φορές, το λάδι μας διακρίθηκε για τις αποδεδειγμένες ευεργετικές του ιδιότητες  στην υγείας μας, καταλαμβάνοντας αυτήν την χρονιά το αργυρό βραβείο.

Αργυρό μετάλλιο στον διεθνή γευσιγνωστικό διαγωνισμό ATHENA INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITION.

 

Αυτήν ήταν και η πρώτη φορά που το λάδι μας συμμετείχε σε διαγωνισμό άλλον απ΄τον OLYMPIA και εξετάστηκε για την γεύση και το άρωμά του από ένα διεθνές πάνελ κριτών, κόντρα σε εξαιρετικά ελαιόλαδα από όλον τον κόσμο, βιολογικά και μη.  Αργυρό μετάλλιο κι εδώ, μια διάκριση που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει την γευστική υπεροχή του λαδιού μας, παράλληλα με τις αποδεδειγμένες υγειοπροστατευτικές ιδιότητές του.

Μην παραλείπετε λοιπόν να καταναλώνετε καθημερινά το αγαπημένο σας βιολογικό ελαιόλαδο, πλούσιο σε μοναδικά αρώματα και πιστοποιημένο ετήσια για τις ευεργετικές του ιδιότητες.

This website is using cookies to achieve a better user experience for our visitors.